Skip to main content

NIEUWS / BLOG

WEBSITE

VVVS.BE

Bedankt aan Wim en Jeroen van het VVVS voor de toffe samenwerking bij het maken van hun nieuwe website!

Ik hoop dat dit hun ledenbeheer (en betalingen) iets eenvoudiger zal maken, het was me een eer en een genoegen om voor dergelijke top-verpleegkundigen te kunnen werken!

Bekijk hun nieuwe site op vvvs.be !

PITCH PIANOSERVICE

Op zoek naar een tweedehands piano? Service voor je bestaande piano? Op zoek naar vakmannen voor een speciaal project? Voor al deze dingen kan je terecht bij Kristof en zijn team van Pitch Piano Service!

We zijn trots op de nieuwe site, en Kristof zal nog veel nieuwe piano's toevoegen in zijn online catalogus. Bekijk deze zeker eens als je in de markt bent voor een piano aan een eerlijke prijs!

https://www.pitchpianoservice.com/

"OVERNAME" EN VERNIEUWING WEBSITES

GESELLE.be maakt niet alleen nieuwe websites, maar kan u ook helpen in het beheren van uw oude website. Alhoewel dit soms niet mogelijk is, door technische of puur praktische redenen, slagen we er toch vaak ik om websites nieuw leven in blazen.

Een concreet voorbeeld is bv https://6degrees.es/ , een tweetalige (spaans/engelse) site in Wordpress/Elementor. De eigenaars hadden de nodige informatie en codes, maar wilden vlotter kunnen werken. Iets wat hun oorspronkelijke webdesigner niet wil of kon leveren binnen een acceptabele tijd. Alhoewel Wordpress in combinatie met Elementor niet ons standaard platform is, hebben we genoeg kennis om hier mee te werken.

GESELLE.be heeft het beheer van de site overgenomen, het (toch al geslaagde) design verder aangepast naar de wensen van de klant, en voorzien van de nodige veiligheidsinstellingen, monitoring en updates. Bij een dergelijke overname is niet ALLES mogelijk, zonder een volledige heropbouw van de site, maar dit is natuurlijk veel goedkoper EN sneller dan volledig de site opnieuw aan te maken.

Bedankt alvast aan Lorena en Maiol voor hun vertrouwen!