Skip to main content

NIEUWS / BLOG

NIEUWS/BLOG

PECCO (Versie 2)

Het is altijd leuk als een bestaande klant opnieuw kiest voor GESELLE.be , deze keer is het Marius van Pelle & Company die een refresh wou van hun site. Samen met een ontwerp van Pilli is het terug een sobere, frisse site geworden!

Bedankt Marius en het team bij "PECCO" voor jullie vertrouwen, en bekijk zeker eens de nieuwe site: https://pecco.be/

Support voor sites : BAREC

In sommige gevallen verlenen we ook support aan reeds bestaande sites.

Zo hebben we het geval van BAREC wiens site ontworpen was door iemand anders, maar nu aan vernieuwing toe was! We hebben het oude ontwerp overgenomen, aangepast naar onze eigen technologie en deze terug online geplaatst. Dit alles zonder downtime voor BAREC en met een lagere kost dan een volledig nieuwe site.

Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar het ontwerp was degelijk en het zou zonde geweest zijn om al het vorige werk gewoon weg te smijten.

Daarom is het niet "powered by GESELLE.be" deze keer in de footer, maar "supported by GESELLE.be" !

Bye Bye Adobe

Ja, het is zo ver, met een recente prijsverhoging hebben we besloten om niet langer gebruik te maken van de Adobe producten...het werd gewoon te duur voor een kleine agency als GESELLE.be...

Is er dan een alternatief? Jazeker! Affinity here we come: https://affinity.serif.com/en-us/

Serif (het bedrijf achter Affinity) is ook recent overgenomen door Canva (een ander product dat we vaak gebruiken), maar gaat hun losse software blijven verder ondersteunen en in de toekomst betere samenwerking met Canva voorzien.

Te lang nu heeft Adobe de "alleenheerschappij" over de multimedia-tools genoten, het is tijd voor revolutie ;-)