Skip to main content

INFORMATIE

Webdesign is een continue evoluerende wereld.

WAAROM GESELLE.BE?

GESELLE.be is een firma in bijberoep. Ikzelf, Anthony Geselle, heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Overdag ben ik actief in de IT-wereld, en s'avonds kan ik nog verder creatief bezig zijn in het maken van mooie en moderne sites.
Dit is meer dan "geld verdienen" voor mij, elk project is een eer en genomen om te mogen aan werken!

ZELF DOEN OF LATEN DOEN?

Waarom zou u een professional aanspreken wanneer er zoveel "gratis" manieren bestaan om een website te ontwerpen? Vaak krijgt u bij uw domeinnaam of webruimte de mogelijkheid om zogenaamde sjablonen aan te passen. Daarnaast bestaan er websites die uw website in een paar "kliks" genereren.

De waarheid hier is dat de gemaakte website altijd in een "keurslijf" zitten, waar de gebruiker vaak niet meer uit kan. Kleine aanpassingen, of grote (noodzakelijke) nieuwe technologie├źn zijn moeilijk of vaak onmogelijk te implementeren. U verliest de controle in ruil voor een snel te bekomen website.

Hier zal u het verschil vinden bij een professionele webdesigner. Naast de ervaring van verschillende projecten, hebben wij ook veel meer controle over het eindresultaat. Wij werken samen met u om een aantrekkelijke site te maken en blijven ook actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het vlak van webdesign.

De sites die wij maken moeten niet alleen goed zijn voor de klant, omdat onze naam er onderaan op staat moeten wij er ook trots over zijn!

Geen "clean-desk", wel een happy desk!

METHODE

SNEL

snel uw site online en snelle support bij problemen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij erg snel een "basis" site online brengen. Ofwel werken we dan achter de schermen verder aan uw site, ofwel werken we deze verder uit terwijl deze al online is.
Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst uw site te bekijken op onze (private) testomgeving, voordat we deze echt online zetten!

GOEDKOOP

gericht op jouw budget

Wij bieden u een eerlijke prijs voor een kwalitatieve website, maar elke site is anders dus een vaste prijs is moeilijk te bepalen. We werken volgens uw budget, en volledig op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

PERSOONLIJK

u bent geen nummer, we leren u persoonlijk kennen
Elk project is belangrijk voor ons, en we zullen ons 100% inzetten voor u! Daarom dat de firma ook de naam van de oprichter draagt, Anthony staat persoonlijk garant voor een goede oplossing.

COMPLEET

niet alleen een website
GESELLE.be helpt u ook met uw Social Media strategie, het bereiken van meer klanten, het verzenden van nieuwsbrieven, het maken van een eshop en alle andere "online" activiteiten voor uw site een succes te maken!

VEILIG

up-to-date

Wij gebruiken een speciaal systeem om onze Joomla installaties up-to-date te houden en om geautomatiseerde backups te nemen van uw volledige site.

MONITORING

altijd op de hoogte

Wij houden de uptime bij van al onze sites, zodat we bij problemen direct kunnen ingrijpen. Met de huidige hosting-diensten is dit niet vaak nodig, maar beter voorkomen dan genezen!

ONZE BELOFTE

"We maken een site waar de klant EN wijzelf tevreden over zijn!"
Anthony Geselle

We werken stap voor stap samen met klant

WERKEN NAAR DE SMAAK VAN DE KLANT


We bepalen de smaak van de klant aan de hand van voorbeelden en continue feedback over het prototype.

Het prototype draait op GESELLE.be servers en is continue bereikbaar voor de klant.

ERVARING


We luisteren naar wat de klant wenst, en vullen aan met eigen ervaring. We assisteren de klant met teksten, foto's en design.
Dit zorgt voor een harmonieus geheel.

Bijna elk aspect van de site is aanpasbaar aan de wensen van de klant.

STEEDS UP TO DATE


De nieuwste technieken en de laatste nieuwe versies tenzij deze nog niet stabiel zijn. Zo krijgt de klant een website die lang "meegaat" en er niet snel "ouderwets" uit ziet.

TECHNOLOGIE


Wij gebruiken hoofdzakelijk open-source projecten, zodat u toptechnologie aan erg lage prijzen krijgt.

ENKELE VORIGE PROJECTEN

Al onze projecten zijn op maat gemaakt, met elk een uniek design.

VRAGEN?

Bij vragen of een vrijblijvende offerte en uitleg kan u ons altijd contacteren!
Of bel ons na kantooruren op +32 (0)477 37 60 11