CLOUDCARE

Cloudcare is de Cloud Antivirus oplossing van GESELLE.be in samenwerking met Avast Business.

PRIVE PERSONEN

de modale gebruiker
Cloudcare is ideaal voor de modale gebruiker die hoogwaardige beveiliging wenst voor een democratische prijs. Geniet van professionele security zonder moeilijke vragen en volledige automatische monitoring en updates!

KMO'S

enterprise security voor het kleine bedrijf
Voor kleine bedrijven is Cloudcare een ideale oplossing: u hoeft zich niet bezig te houden met updates, licenties en manuele controles van uw toestellen. U geniet van dezelfde beveiliging als multinationals aan een veel lagere prijs.
  • PROACTIEVE CONTROLE

24/7 monitoring

Het systeem maakt continue verbinding met de antivirus op uw systeem en rapporteert dit terug aan Avast Business. Indien er problemen zijn worden wij (en u) onmiddellijk op de hoogte gebracht.
    Alle gebruikersstatistieken kunnen enkel door GESELLE.be (en uzelf) bekeken worden, andere data valt onder de Duitse GDPR-regels dewelke u volledig privacy garanderen. Met deze gegevens kunnen we u adviseren over acties die u eventueel zou moeten ondernemen om uw veiligheid te verhogen. Niets van uw bestanden worden bekeken of doorgezonden naar Avast Business of GESELLE.be.

• PRO-LEVEL BEVEILIGING

aan een consumentenprijs

Avast Business is de professionele tak van Avast (en AVG) en gebruikt extra tools en AI systemen om uw systeem te beschermen tegen gekende (EN ongekende) bedreigingen. De updates verlopen bliksemsnel (zelfs meerdere keren per dag) en u maakt gebruik van het volledige Avast netwerk als sensoren tegen nieuwe virussen en malware. Dit alles aan een prijs die lager is dan sommige consumentenproducten.
    Het systeem werkt bijna volledig onzichtbaar en vereist amper interactie van de gebruiker (op elk moment kan de gebruiker wel zelf alle opties aanpassen, indien hij dit wenst).

• REMOTE SUPPORT

ingebouwd en performant

Bij elk pakket van Cloudcare door GESELLE.be krijgt u de ingebouwde remote support optie er bij (tenzij anders gewenst). Door deze functie kan GESELLE.be - enkel met uw goedkeuring per sessie - uw PC eenvoudig en snel overnemen om problemen te bekijken en op te lossen. Elk pakket heeft ook een aantal gratis minuten (per jaar) inbegrepen bij uw aankoop die u kan gebruiken voor andere (niet-antivirus gerelateerde) IT-problemen op te lossen.

In het uitzonderlijke geval dat Avast Cloudcare een virusinfectie NIET kan oplossen zal GESELLE.be u gratis bijstaan om het systeem virusvrij proberen te maken. Alleen in het geval van een volledige herinstallatie zal u hiervoor de prijs van een herinstallatie zelf betalen, met een korting van 25%.

• 100% PRIVAAT

overeenkomstig met de GDPR

Avast Business geeft geen toegang tot de rapportage van uw toestellen, en GESELLE.be ziet ook alleen maar welke virussen er tegengehouden worden of welke algemene problemen er met uw systeem zijn (bv: updates van Windows nodig). Wij zien niet wat u doet op uw toestellen, en wij hebben GEEN TOEGANG tot uw persoonlijke bestanden of uw internethistoriek. U kan ook altijd - indien gewenst - inloggen in het systeem om uw eigen informatie te bekijken. Al deze informatie staat op veilige servers in Duitsland.

• MEER DAN ANTIVIRUS

meer dan 10 tools inclusief

Cloudcare Plus en Cloudcare Complete bevatten een aantal extra tools om uw PC veilig en performant te houden.

Cloudcare Complete bevat zelfs Secureline VPN, een veilige en flexibele VPN-oplossing voor Windows PC's. Gebruik deze VPN om u op "onveilige" WIFI-netwerken (op reis, op de camping, in de luchthaven) toch volledig te beschermen. De VPN beschermt ALLE communicatie van en naar het internet, zodat niemand kan meekijken (zelf de leverancier van het internet niet).

OVERZICHT

Cloudcare bevat veel elementen, bent u onzeker over iets?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

UNIVERSELE FUNCTIES

• AUTOMATISCHE VERWIJDERINGEN VAN INKOMENDE VIRUSSEN/MALWARE

• BESCHERMING TEGEN ONBEKENDE PROBLEMEN VIA "SHIELDS"

• PRIVACY GEGARANDEERD ONDER DE GDPR

• INSTALLEER EN VERGEET

• CONTINUE UP-TO-DATE

CLOUDCARE PROTECT

• MAIL SHIELD
  • BEHAVIOR SHIELD
  • FIREWALL
  • WEB SHIELD
  • DATA SHREDDER
  • REAL SITE CONTROLE
  • OFFLINE RESCUE DISK
  • SANDBOX FUNCTIONALITEIT
  • WIFI INSPECTOR
  • AVAST ONLINE SECURITY
  • SOFTWARE UPDATER
  • BROWSER CLEANUP
  • PASSWORD MANAGER
  • SECURELINE VPN

EXTRA'S GESELLE.BE
  • AANKOOPADVIES
  • INSTALLATIEASSISTENTIE
  • 30 MIN GRATIS REMOTE SUPPORT VOOR ANDERE IT-PROBLEMEN

39.90€

BTW inclusief / per jaar / per toestel
Extra licentie: 25€ / per jaar

CLOUDCARE PLUS

• MAIL SHIELD
  • BEHAVIOR SHIELD
  • FIREWALL
  • WEB SHIELD
  • DATA SHREDDER
  • REAL SITE CONTROLE
  • OFFLINE RESCUE DISK
  • SANDBOX FUNCTIONALITEIT
  • WIFI INSPECTOR
  • AVAST ONLINE SECURITY
  • SOFTWARE UPDATER
  • BROWSER CLEANUP
  • PASSWORD MANAGER
  • SECURELINE VPN

EXTRA'S GESELLE.BE
  • AANKOOPADVIES
  • INSTALLATIEASSISTENTIE
  • 2 UUR GRATIS REMOTE SUPPORT VOOR ANDERE IT-PROBLEMEN

49.90€

BTW inclusief / per jaar / per toestel
Extra licentie: 35€ / per jaar

CLOUDCARE COMPLETE

• MAIL SHIELD
  • BEHAVIOR SHIELD
  • FIREWALL
  • WEB SHIELD
  • DATA SHREDDER
  • REAL SITE CONTROLE
  • OFFLINE RESCUE DISK
  • SANDBOX FUNCTIONALITEIT
  • WIFI INSPECTOR
  • AVAST ONLINE SECURITY
  • SOFTWARE UPDATER
  • BROWSER CLEANUP
  • PASSWORD MANAGER
  • SECURELINE VPN

EXTRA'S GESELLE.BE
  • AANKOOPADVIES
  • INSTALLATIEASSISTENTIE
  • 3 UUR GRATIS REMOTE SUPPORT VOOR ANDERE IT-PROBLEMEN

59.90€

BTW inclusief / per jaar / per toestel
Extra licentie: 45€ / per jaar

BIJKOMEND INBEGREPEN BIJ ELK CLOUDCARE PAKKET

• Onbeperkte ondersteuning via e-mail
  • Proactieve controle van de aangesloten systemen
  • Grote korting voor elk bijkomend toestel
  • Rapportage na elk probleem

INTERESSE IN CLOUDCARE DOOR GESELLE.BE?

Neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

website door geselle.be
wij gebruiken Google Analytics alleen met ip anonimisatie, we houden uw persoonlijke gegevens ook niet bij en gebruiken uw informatie niet voor reclame