ONDER­STEUNING

Wegens de drukte kunnen wij op dit moment geen nieuwe klanten aanvaarden voor Remote Support.
Advies via email blijft natuurlijk mogelijk.
GESELLE.be kan in sommige gevallen een uitzondering maken en u uitnodigen voor een Remote Support sessie, u kan dan hieronder de gepaste client downloaden.

Indien u kiest voor Cloudcare kan u echter wel nog altijd gebruik maken van de Remote Support.

De ingebouwde systemen van Cloudcare laten een proactieve controle toe en een snellere overname van uw computer.

WINDOWS XP/7/8/10

HP, Dell, Acer, Lenovo, ...

MAC OS 10.0+

Apple iMac, Macbook, Macbook ProEXTRA DIENSTEN


VIDEOCONFERENTIE

1 op 1 meeting
Persoonlijk contact met GESELLE.be (enkel op afspraak).
Gelieve uw webcam in te schakelen voor een betere ervaring.

CLOUDCARE

proactieve beveiliging
Wenst u te genieten van een professionele beveiliging aan een eindgebruikersprijs? Kies voor een proactieve beveiling van GESELLE.be en Avast Cloudcare.

ADVIES

Wij helpen u graag ook verder met advies op maat, helemaal vrijblijvend. Indien het niet over een complex probleem gaat, kan dit zelfs gratis. Als u informatie wenst over de aankoop van een nieuwe desktop/laptop kan kosteloos en onafhankelijk.
 • HARDWARE

  SSD migratie, PC upgrade, aankoopadvies nieuwe PC/laptop
 • (CLOUD) BLACKUPS

  DropBox, Google Drive, OneDrive, on-site NAS
 • OFFICE

  Netwerk, Mails- en Agendadelen, Migratie naar Cloudservers
 • MULTIMEDIA

  KODI mediacenter, Multiroom Streaming, Plex/Chromecast-streaming

U kan uw vraag stellen via sociale media of via de contactpagina:

KOOPTIPS

Graag bieden wij u een vrijblijvend advies aan over de interessante smartphones van dit moment. Deze toestellen zijn een goede keuze op dit moment en zou ik zonder problemen aanraden aan mijn klanten.

BUDGET SMARTPHONE
Motorola G7 PLUS

laatste update: midden februari 2019

De Motorola Moto G7 Plus is typisch Motorola: een complete smartphone met op de achterkant de kenmerkende camera-opstelling. Aan de voorkant heeft de Moto G7 Plus een kleine inkeping en dunnere schermranden dan andere Motorola smartphones. Hierdoor geniet je optimaal van filmpjes op het scherpe 6,24 inch Full HD+ scherm. Achterop zit een dubbele camera (16 en 5 megapixel) met optische beeldstabilisatie. Daarmee maak je minder bewogen foto's, ook in een omgeving met weinig licht. Het opladen van je Moto G7 Plus gaat snel, dankzij de speciale Turbo Power oplader, de snelste van Motorola tot nu toe. Ook de telefoon zelf voelt snel aan: door 4 GB werkgeheugen en een prima processor draaien apps soepel en zonder haperingen.

MIDRANGE SMARTPHONE
Oneplus 7

laatste update: juni 2019

De OnePlus 7 (niet Pro model) is zonder enige twijfel de beste mid-range smartphone op de markt. Een eerlijke prijs, super-degelijke specificaties en een excellente Android-versie met regelmatige updates. Een must! En als je wat meer wil: de Pro versie heeft een 90hz scherm (erg vloeiend) en een nog betere camera...

HIGH-END SMARTPHONE
IPhone Xs Max 256GB

laatste update: begin oktober 2018
OK, ze zijn belachelijk duur en je hangt eigenlijk volledig vast aan alles van Apple. Je bent verplicht om nieuwe oortjes te kopen en andere kabels. De batterij is niet echt beter dan de concurrentie... Maar eigenlijk: als je het budget er voor hebt zijn de iPhones nog altijd de beste smartphones op de markt!


website door geselle.be