NIEUWS / BLOG

SOFTWARE

POWERTOYS

Powertoys voor Windows is een gratis collectie van tools die vaak erg handig zijn: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/powertoys/

Zelf gebruik ik bv Fancy Zones om schermen eenvoudig te "ordenen" op mijn grote monitor en de Color Picker om snel een kleur terug te vinden. Ook Powertoys Run is een leuke "launcher" (volledig afgekeken van Mac OS) en je hebt ook een Image resizer om foto's eenvoudig kleiner te maken (vooral handig als die foto's afkomstig zijn van een fototoestel of een smartphone met veel megapixels).

Het is gratis en 100% veilig (niet ECHT van Microsoft, maar wel met hun goedkeuring).

Zeker installeren!

LINUX-TIP

Op zoek naar een snelle Linux installatie en Ubuntu even beu? Probeer even Manjaro (XFCE versie): https://manjaro.org/ !

Snel en compleet, en een "frisser" uitzicht dan Ubuntu...

START MENU WINDOWS 10

Als je in Windows 10 iets automatisch wil laten opstarten is het soms lastig om de "OPSTARTEN" folder terug te vinden, als je deze zoekt kan je die vinden door Windowstoets + R (van "RUN") in te type en in het "uitvoeren" veld het volgende te plakken:

%programdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup 

 

Elektronische facturatie

Er zijn veel opties om electronisch te factureren, maar GESELLE.be is onlangs overgestapt op getgekko.com .

Het is een leuk en eenvoudig platform, gratis om te starten en niet te duur voor de premium opties! Als u hier interesse in hebt moet u zeker eens testen met deze link: https://www.getgekko.com/nl/4QEPKzBqzG

Vooral interessant zijn de eenvoudige apps voor rittenregistratie, uren en bonnetjes/kosten.

GESELLE.be kan u natuurlijk ook assisteren bij het overstappen op deze (of andere) oplossingen voor uw papierwerk wat te verlichten!

facturatie, getgekko

website door geselle.be